Klas 2/3KA

Naar het bos!

Woensdag 15 november 2023:

Met onze regenlaarzen, dikke jassen en een zak vertrokken we met veel energie naar het Lozerbos!

Toen we toekwamen in het bos. Zat Hennie de heks te huilen aan de rand van het bos. Ze stelde zichzelf voor:
‘Ik ben Hennie de heks en ik kan fantastisch goed toveren, maar ik heb een groot probleem in mijn huis. Ik val altijd over mijn zwarte kat.’
De heks bedacht een oplossing: ze toverde haar kat in allemaal verschillende kleuren, maar de kat vindt dit helemaal niet leuk en was daardoor weggelopen.

Samen hielpen we Hennie de heks om haar gekleurde katten terug te vinden in het bos. Door een rijmwoord te vinden op het kleur van de kat deden we enkele opdrachten zoals: ‘hoeveel kinderen kunnen rond een boomstam, maak een waterval aan herfstbladeren, zoek 3 verschillende herfstvruchten…’

Kijken jullie mee naar onze avonturen in het bos?

Scroll naar boven