27ste kaas- en wijnavond 2023

Beste (groot)ouders, familie, vrienden en buren,

De kaas- en wijnavond is er weer! De succesformule van de voorbije jaren wordt verder gezet: op vrijdag 6 oktober kan je kaas- en vleesschotels afhalen, alsook een lekker flesje wijn. Maak er een leuke avond van, comfortabel bij je thuis. Hou je wel van wat gezellige drukte, dan kan je natuurlijk ook op zaterdag 7 oktober aanschuiven aan ons kaasbuffet à volonté in het Fiertelhof.

Zoals steeds is er een grote variatie aan lekkere kazen, zowel bij de afhaalschotels als bij het kaasbuffet. De wijnen werden met zorg geselecteerd en komen van Les Domaines Paul Mas. We kozen voor “Le Marcel” (Blanc, Rouge of Gris de Gris Rosé), drie evenwichtige, soepele wijntjes die mooi passen bij kaas.

Bestellen kan heel eenvoudig online, betalen gebeurt rechtstreeks via Bancontact. Moest u hier problemen mee ondervinden, neem gerust contact op via ouderraad.zulte@ko-dewegwijzer.be. Bestellingen voor eten in het Fiertelhof zijn afgesloten, we zijn volzet! Bedankt voor de massale steun. Bestellen voor afhaal op vrijdag kan nog.

UITERSTE DATUM VAN BESTELLING is maandag 2 oktober 2023

Scroll naar boven