Klas 2/3KD

Het bezoek van Sint en Piet!

JOEPIE, we zijn weer super flink geweest. We verdienen een bezoekje van onze Sint en Piet. En dat is ook gebeurd. Ons schoentje zat vol met lekkere dingen. Hij bracht niet alleen lekkers, we kregen ook nieuwe gezelschapsspelletjes, waarbij onze denkontwikkeling centraal staan. Dank je wel lieve Sinterklaas en zwarte Piet!

Hij bracht vandaag ook een bezoekje aan onze school. Sinterklaas werd naar school gebracht door niemand minder dan de burgemeester en de Zwarte Pieten kwamen toe in een bestelwagen.
We kregen elke dag een mailtje en waren heel benieuwd of de Zwarte Pieten hun diploma zouden behalen en dat deden ze. Ze kregen hun diploma overhandigd door onze burgemeester.


Na de ontvangst deze ochtend, gingen we met alle kleuters naar de turnzaal. Daar ontvingen we de Sint met alle kleuters. Onze Sint en Pieten verdienden dan ook een eigen show! “Sint de musical” Alle kleuters dansten en zongen liedjes voor de Sint en Pieten. Wij toonden aan de Sint hoe sportief hij was. Geniet maar mee van de show!