Klas 2/3KB

Groot bezoek van Sint en Pieten!

VRIJDAG 1 DECEMBER 2023:

JOEPIE, ons schoentje zit vol met lekkere dingen. Hij bracht niet alleen lekkers, we kregen ook nieuwe gezelschapsspelletjes, waarbij tellen en taal centraal staan. Dank je wel lieve Sinterklaas! Onze klas werd wel een beetje overhoop gehaald … Zouden ze ook wat gespeeld hebben deze nacht?

Hij bracht vandaag ook een bezoekje aan onze school. Sinterklaas werd naar school gebracht door niemand minder dan de burgemeester en de Zwarte Pieten kwamen toe in een bestelwagen.
We kregen elke dag een mailtje en waren heel benieuwd of de Zwarte Pieten hun diploma zouden behalen en dat deden ze. Ze kregen hun diploma overhandigd door onze burgemeester.
Na de ontvangst deze ochtend, gingen we met alle kleuters naar de tunzaal voor een Sint- musical. Het leven van de Sint werd in een musical gegooid en iedere kleuterklas zong en/ of dansten voor Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten. Wij brachten een ode aan zijn paard ‘Slecht-Weer-Vandaag’ en zongen en dansten op het liedje ‘zachtjes gaan de paardenvoetjes’.

Scroll naar boven