Klas P/1KB

Feest in de klas voor alle kleuters die jarig zijn in de grote vakantie!!!

PROFICIAT voor Elin (16/08)
Het laatste verjaardagsfeestje in de klas voor Elin, wat heeft ze lang moeten wachten tot ze aan de beurt was, maar het was het wachten waard.. leuke dag achter de rug! Je ziet ze stralen van geluk! Elin koos om een hoekje te kiezen als eerste, voor de bordtekeningen te raden, voor een tekenfilmpje van Paw Petrol en ook om zich te laten schminken in een vlinder. Dank u wel mama en papa voor de heerlijke cakejes, ze waren super lekker!

GEFELICITEERD voor Lillian (09/08)
Lillian koos om te roepen door het raam “Ik ben jarig en jullie lekker niet!”, om bellen te blazen, om de roze sjerp Happy Birthday te dragen en om zich te laten schminken in een prinses met eenhoorns. Een leuke dag, Lillian genoot ten volle op haar speciale dag!
Dank u wel mama en papa voor de sapjes, de donuts en de leuke verrassing voor thuis. Een verwennerij voor alle klasgenootjes, wat hebben ze geluk gehad.

HIEP HIEP HOERA voor Sylvère! (07/08)
Sylvère koos om te roepen door het raam terwijl de leerlingen van het lager speeltijd hadden, zo kon zijn grote zus een kijkje nemen. Hij koos om bellen te blazen, voor een filmpje van Mario en om zich te laten schminken in een tijger. We maakten er een leuke dans party van met het lied europapa.
Dank u wel mama en papa voor de heerlijke Mickey Mouse cakejes, wat vielen ze in de smaak… Njam njam njam…

PROFICIAT voor Rosie (06/08)
Rosie koos ook om te roepen door het raam “Ik ben jarig en jullie lekker niet!”, om zich ook te laten schminken in een giraf, vond het zo mooi van Vince. We luisterden naar het verhaal “Anna viert feest”. Een leuke dag voor ons allemaal, kijk je mee naar prinses Rosie, die straalt van gelukkig!
Dank u wel mama en papa voor de heerlijke maya wafeltjes, wat vielen ze in de smaak bij de kleuters. Mmm…

GEFELICITEERD voor Vince (23/07)
Vince koos om te roepen door het raam “Ik ben jarig en jullie lekker niet!”, om als eerste een hoekje te kiezen in de klas en om zich te laten schminken in een giraf. Een leuke dag, Vince zei tegen iedereen “ik ben jarig”, zo fier was hij, met zijn speciale dag!
Dank u wel mama en papa voor de appelcakes en om alle kleuters te verwennen met een appelsapje.

HIEP HIEP HOERA voor Arnaud! (23/07)
Arnaud koos om te roepen door het raam “Ik ben jarig en jullie lekker niet!”, om een toverspreuk uit te spreken en de kleuters te betoveren in kikkers, om de sjerp te dragen en om zich te laten schminken in Spider-Man. Een leuke dag, waar Arnaud genoot en glunderde van geluk.
Dank u wel mama en papa voor de heerlijke verse wafeltjes, wat vielen ze in de smaak bij de kleuters. Mmm…

Scroll naar boven