Klas 6L

Durbuy dag 4

Hallo allemaal!

We zijn de voorlaatste dag van start gegaan met een stevig ontbijt. We vertrokken met een klein beetje regen naar Wéris. Het was er enorm koud. Gelukkig was iedereen warm aan gekleed. We  leerden heel wat bij over de stenen en het verhaal van het Duivelsbed. Enkele waaghalzen durfden het bed aanraken… Met de gevolgen van dien. De bus liet het afweten…

In de namiddag mochten we met de grote band van de glijbaan. Ook het nettenparcours en 3D-labyrint waren onderdeel van het Durbuy-adventurepark. We konden ons ten slotte uitleven op de gigantische speeltuin. De zon kwam toen wel piepen.

De avond bestond uit een pré-party met alle scholen samen, het eten van hotdogs, een optreden van de verschillende groepjes en als afsluiter dé fuif met als DJ meneer Geert.

Chips en cola waren ook van de partij, maar nu is het tijd om de fuif af te sluiten en ze richting bed te sturen. Eén ding staat vast; iedereen zal meteen slapen. 😉

Morgen maken we onze valiezen met nadien een roofvogelshow. De foto’s zullen waarschijnlijk niet vrijdag op de blog komen, maar pas later.

Vele groetjes van iedereen!