Hallo allemaal,

Wij wilden het jaar 2020 starten met nieuwe wensen. We starten ons jaar met de zelfstandigheid van onze vrienden. We willen alles alleen doen! Dit is hen ook (bijna) allemaal gelukt. 

Wat kan ik alleen:

Boekentas openen en leegmaken in de juiste bakken.

Jassen uit en aandoen volgens ons stappenplan. En voor wie het al kan mag zijn/ haar eigen jas ook zelf dichtdoen. Ook onze muts en sjaal moet in de mouw.

Stappenplan Jas aandoen

Neus snuiten volgens het stappenplan.

Neus snuiten

Zindelijkheidstraining. We maakten kennis met het liedje "Pipi doen"

Na deze week hebben we gezien dat ze alles zelfstandig kunnen. Wat zijn wij heel fiere juffen!
Dikke pluim voor onze kleuters. 

Hiep Hiep Hoera! Margot is nu 3 jaar! 

We vierden een groot feest in onze klas! Margot mocht een kaartje kiezen. Ze koos voor een verhaal "Feest voor Hopla". Zij mocht 3 kaarsjes uitblazen. We aten de heerlijke koekjes op! 

Dank je wel, het was lekker smullen! 

Na een wendag in de klas, maakten we kennis met het blije en rustige monstertje. Er stond een doos in onze kring, met daarin de gele kledij van het blije monster en de groene kledij van het rustige monster. Het was plezant om naar te kijken. 

De nieuwe klasvriendje mochten hun eerste werkje maken, kleuren van het monstertje in het kleurtje van de gang. We maakten het ook even stil voor onze nieuwe vrienden en zongen daarna samen vrolijke vrienden. 

We sloten onze dag af met het zingen en uitbeelden van het liedje "if your happy". Ze hebben allemaal een goede mimiek! Leuk om te zien. 

Hier alvast nog enkele sfeerbeeldjes uit de klas!