De eerste week met juf Lieze in de klas zit er al op, maar wat hebben we allemaal gedaan?

We experimenteerden met loose parts en daarna mochten we ze in het water gooien. Wat leuk, zo in het water spelen. Gelukkig deden we onze mouwen omhoog, anders waren ze helemaal nat!

De knipbak was een echt succes. Met de gekke scharen knipten we in de papieren. Er waren zelfs knippatronen waar we mee konden oefenen.

Tijdens de kringmomentjes maakten we muziek met de muziekinstrumenten, daarna mochten we er ook mee spelen. We probeerden ook een beetje keyboard te spelen.

Spelen in het zand was ook heel fijn, maar wat gebeurd er met het zand als het nat word? Het zand werd een beetje hard en zo konden we figuurtjes maken met vormen.

We maakten natuurlijk ook nog een werkje. We kregen een stukje klei en mochten zelf kiezen wat we er mee deden. Het werd heel mooi versierd met pasta, knoopjes, pomponnetje en pareltjes.

Als afsluiter van een drukke dag masseerden we elkaar met een schilderborstel. Het kriebelde een beetje achter onze oren en in onze nek.

Verder experimenteerden we ook nog eventjes met verschillende verfborstels. We stempelden, rolden en sommige vriendjes maakten zelf een afdruk van hun hand.

We verhuisden onze tafel van de poppenhoek helemaal naar onze kring. Zo speelden we restaurantje. Dit was een heel groot succes!

Op de laatste dag voor de vakantie hadden we 2 nieuwe vriendjes in onze klas. Het zijn twee broertjes Liam en Tyas. We hebben al eventjes samen gespeeld. Dat was heel leuk en na de vakantie komen ze terug in onze klas. We kijken er heel erg naar uit!

Veel kijkplezier!

Ik wens jullie alvast een hele fijne herfstvakantie!

 

Juf Lieze (stage)