Wat was het een topper van een thema! De kleuters waren volledig in de ban van Sneeuwwitje en haar zeven dwergen. 

Er kwam iemand speciaal op bezoek... maar waar konden we haar vinden?

Gevonden! Sneeuwwitje was haar naam. Sneeuwwitje had een probleem. Ze wist niet meer hoe haar sprookje ging. Samen met haar gingen we doorheen de 2 weken op zoek naar de stukjes uit haar sprookjes verhaal. 

Als eerste kwamen we bij het grote kasteel van de koningin.... maar wat hadden we een groot probleem. Waar is er een kasteel in onze klas?! Vlug maar één bouwen dan...

Eindelijk het kasteel was af, dan gingen we opzoek naar de nodige kledij en materialen voor sneeuwwitje, de koningin en natuurlijk de prins. 

We speelden erop los met de verkleedkledij, prinsessenspel, puzzel van Sneeuwwitje, met waterverf schilderen, spiegel knutselen, ...

Wat verder in het verhaal kwamen we aan in het huis van de zeven dwergen en hun diamantenmijn. Sneeuwwitje poetste heel hun huisje terwijl de dwergen in de mijn zaten. Wat was dat leuk!

Later kwam een oud vrouwtje op bezoek (heks) met een mooie rode appel... We maakten zelf ook een mooie rode appel maar met andere toverkrachten. Wij kozen ervoor als je er een hapje van at dat je dan verliefd werd op iemand: een echte liefdesappel dus! 

Gelukkig kwam op het einde onze prins op bezoek en kuste hij onze Sneeuwwitje terug wakker! Natuurlijk mochten we dan allemaal naar hun trouwfeestje gaan... lekker smullen van het apero'tje!